In slechts 5 stappen meer omzet online!

Neem deel aan dit webinar! 

Donderdag, 9 december 2021

8.00 - 9:00 PM

Meld je nu aan!

Met dit webinar krijg je inzicht in

 

hoe juist een specifiekere doelgroep meer klanten oplevert, die passen bij jouw aanbod.

hoe het kennen van jouw "why" helpt ter zake en dus meer winstgevend te zijn.

hoe een betere zichtbaarheid online jouw vindbaarheid en daardoor omzet vergroot.

Zij hebben dit webinar gevolgd.

Wat anderen hierover zeggen.

Recencie van William van Hoeck

 

Ik heb zo mijn vooroordelen ten aanzien van bedrijven/cowboys die wel even je omzet zullen verhogen door je website aan te passen! Ook bij Iwan was ik zeer sceptisch. Echter heeft Iwan mijn ogen geopend. Ik dacht dat ik een website had die klanten trekt en vasthoudt.
 
De ervaring van Iwan maakte dat ik zeer nuttige tips heb gekregen. Onder andere welke foto’s gebruik je, welke boodschap wil je met je tekst overbrengen en waar kun je deze het beste plaatsen op je site. Ik ben me bewust geworden dat het detail het verschil maakt! 
 
Met name ’the Why’ duidelijk maken. Wat wil je en waarom, wie is je klant en hoe kun je deze bereiken en verleiden om met je in gesprek te gaan om je product af te nemen? Iwan hartelijk dank voor je tips en geduld.
 
William van Hoeck 
 
Iwan vertelt in deze sessie wat het belang is van een uitnodigende startpagina voor de website. Hij neemt hierbij een voorbeeld uit zijn eigen praktijk mee. Hij geeft tips om je startpagina aantrekkelijk en Google-vindbaar te maken. Welke woorden te gebruiken, hoe je je bezoeker kunt aanspreken, hoe je afbeeldingen kunt gebruiken en meer. Kortom, alles dat je moet weten om een pagina te maken die tot conversie kan leiden.
 
Ik vond de voorbeelden van bestaande websites en de vergelijkingen sprekend. De voorbeelden en tips blijven zo beter hangen. De opbouw van de sessie is goed. En Iwan vertelt vanuit zijn hart. Ik ben bezig met mijn website en neem deze tips zeker mee! 
 
Chantal Chin

 

Chantal Chin enthousaiste deelnemer aan webinar In slechts 5 stappen meer omzet online!

Leer het van de gids.

Meer winst, omzet en klanten door jouw beter verwoordde why.

heroscherpachterblauw

Iwan Koenderman

Online Business Coach, online profiler, blogger, fotograaf en ondernemer.

Je levert een mooi product waar je trots op bent. Je werkt hard om topkwaliteit te leveren. En toch heb je het gevoel dat het bijna geen winst oplevert. Ik ken dat gevoel. Ruim 14 jaar heb ik gewerkt bij een familiebedrijf dat lampenkappen maakt. We konden alles op maat maken. Maar het duurde vaak lang voordat een offerte echt doorging. En vaak was dan de uitvoering ook een moeizaam proces van vragen en aanpassingen. We maakten daardoor minder winst, omdat we veel meer extra werk deden. Heel soms was er een heel mooie opdracht van een klant, die juist meedacht. Voor zo´n klant was de prijs geen issue. Die was al heel blij dat die ons gevonden had en betaalde veel geld voor het product. Met mijn bedrijf help ik ondernemers om meer omzet te kunnen maken door die juiste klant te vinden.